Monika Bulik

nauczyciel nowoczesnej jogi regeneracyjnej opartej na powięzi, intencji, żywiołach

Uczę kobiety jak regulować układ nerwowy z jogą, wprowadzając je w proces świadomej regeneracji czyli zdrowienia. Swoją pracę opieram o holistycznym podejściu: ciała fizycznego, umysłowego, emocjonalnego oraz energetycznego.

Prowadzę zajęcia stacjonarne oraz on-line, rozwojowe warsztaty tematyczne w Kręgu Kobiet oraz podróże – wyjazdy jogowe z żywiołami w sercu Bieszczadów.

Posiadam międzynarodowy certyfikat nauczyciela jogi Joga Alliance RYT 200, a już w styczniu 2026 rozpocznę kształcenie w kierunku uzyskania najwyższego stopnia nauczyciel jogi Yoga Teacher – RYT 500.

Do cudownego zobaczenia na macie 💚

Namaste Monika 💚

 

MojE UkochaNe pasje...💚

Jestem jak już wiesz nauczycielką jogi, ale zawodu także psychodietetyczką, coachem zdrowia, trenerką personalną, zielarko-fitoterapeutką. Jednak to joga skradła najmocniej moje serce .. stała się moim cudownym lekarstwem codzienności na wszystkich płaszczyznach mojego życia. 

Moja ukochana pasja to układ nerwowy i jego pozytywne regulowanie za pomocą jogi. Ponadto anatomia fizyczna i subtelna oraz Tradycyjna Medycyna Chińska. Tymi pasjami dzielę się z wielką przyjemnością  podczas każdego spotkania ze mną – zarówno na żywo jak i on-line. 

🌿

Od ponad 10 lat jest autorką marki Bieszczadzkie Herbarium – zdrowej funkcjonalnej żywności z Bieszczadów. Wraz z rozwojem Joga i Zioła powstała jej kolejna miłość: kategoria produktów Bieszczadzkie Herbarium Relaks z Intencją,

Znajdziecie tutaj  produkty do jogi, regeneracji i relaksacji z ziołami. A wszystkie tworzone z miłości i  dla harmonii regeneracji – ciała, umysłu, energii, emocji i duszy.

 

MOJE CERTYFIKATY I UPRAWNIENIA

Uwielbiam się rozwijać, poszerzać swoją wiedzę i umiejętności. Dzięki temu mogę Cię jeszcze bardziej inspirować do pozytywnych zmian ucząc jogi. Moje pasje to tradycyjna medycyna chińska, ajurweda, tworzenie i pielęgnacja ziołowych i owocowych ogrodów, ziołolecznictwo i fitoterapia, przetwarzanie funkcjonalne zdrowej żywności.